Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sheva lelkesedik

2008.01.19

Az ukrán csatár már lassan a teljes első évét tölti a Chelsea csapatában, mikor is a Milán csapatából eligazolt 2006-ban a Chelsea-hez.

Mikor játszott is akkor csak csalódást hozott az embereknek.

A problémái ellenére Shevchenko a múlt szezonban 14 gólt rúgott.

A volt évjátékosa, azt gondolja, hogy visszatudja nyerni a régi formáját, és újból lendületbe lendülne, s helye lenne az elsőcsapatban.

"Az első évemben szereztem 14 gólt. Bevallom, hogy ez nem 30 gól amit a Milánnál értem el, de azért szeretnék jobban teljesíteni." - mondta a csatár, a Corriere della Sera-nak.

"Az igazi probléma, hogy nem tudok folyamatosan játszani. Ebben az évben jól szerepeltem, szereztem 7 gólt az utolsó 10 mérkőzésemen, de akkor megkell említeni elszenvedtem egy bokasérülést, és egy hónapon keresztül nem játszhatok. Mielőtt elítélnének a szurkolók, elmondom, hogy már kezdek alkalmazkodni az angol labdarúgáshoz."

"Az olasz labdarúgás taktikákról és a logikáról szól, míg az angol foci különböző, pusztán a sebességről és az ösztönökről szól."

Shevchenkót már kapcsolatba hozták, hogy visszatérne Milánóba, a korábbi sikereinek helyszínére, de erre Sheva annyit mondott, hogy ő boldog és marad a Stamford Bridge-n.

"Visszatérek az AC Milanba? Nem" - mondta.

"Boldog vagyok itt és maradni akarok. Haszontalan a múltat megkeresni. Majd, ha már annál a pillanatnál vagyok, hogy abbahagyjam a labadrúgást, akkor majd a saját országom csapatának színében fogok visszavonulni." - mondta Sheva.