Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Chelsea edzés

2008.01.19

Avram Grant és csapata túlélte a "téli korszakot", és az egymás útáni mérkőzéseket sorra hozta. A klub játékosai egy hétig pihenhettek, most viszont újra teljes erővel a következő mérkőzésre hajtanak.

"Ez a hét nagyon jó volt, hogy nem kellett két meccset játszani, és így pihenhettek a srácok, a kimerítő heteket követően." - mondta Grant.

A csapat sajnos elvesztett négy játékost, mivel az ANK-n fognak részt venni. Viszont, Grant rendelkezésére állhat az új-szerzemény Anelka, és a visszatért Cech és Makelele.

"Tisztelem a játékosaimat, hogy ilyen nehéz időkben i kitartottak, és a maximumot adták úgy, hogy rengeteg kezdő játékosom sérült volt. Ebből látszik, hogy minden focista számít a csapatnak, és mindegy az, hogy cserejátékos-e."

"A mai edzésen a taktikákat gyakoroltuk, hogy minnél pörgősebben focizhassanak a fiúk. Nehéz meccs lesz a holnapi, de hoznunk kell, ha nem akarunk leszakadni az élről." - tette hozzá Avram.

A Birmingham az előző fordulóban, az Emiratesből lopott el egy pontot. Igaz a 16. helyen állnak, de még hazai pályán veretlenek.

"Az előző meccseinken jól játszottunk, de az útóbbi időkben nagyon jól védekeznek ellenünk a csapatok, ezért nehéz gólt szereznünk. Mondandóm befejezéséhez még annyit, hogy oda kell figyelnie a srácoknak, hisz az ellenfél nagyon jól teljesít hazai pályán. És van olyan csapat, hogy akár legyőzzenek." - fejezte be Avram Grant.